Livrare Gratuită la comenzi peste 300 lei ✓

Retururi

Politica de Retur


 • Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, cumparatorul are la dispozitie 14 zile calendaristice de la data intrari in posesie fizica a bunurilor drept de retur.
 • Prin urmare, e normal ca daca nu esti multumita cu achizitia facuta, sa poti returna produsele. Iar noi la Vevolio.ro intelegem acest lucru. 

 

 • De aceea iti oferim posibilitatea de a returna oricand produsele achizitionate, in termen de pana la 30 zile de la cumparare. 

         Click AICI pentru a completa formularul de retur.Procesul returului (detaliat)

 1. Odata completat Formularul de Retur noi vom lua legatura cu dvs. prin telefon sau email sa stabilim data la care veti fi disponibila sa intalniti curierul pentru a returna produsele. Daca doriti noi vom trimite un curier in data mentionata de dvs. pentru a ridica coletul.
 2. Aveti obligatia de a inpachetati bine produsele, pentru a nu fi deteriorate in timpul transportului.
 3. Odata stabilita data la care doriti sa plasati returul si aveti produsele inpachetate corespunzator, curierul va va contacta in ziua respectiva pentru colectare.
 4. Dupa ce produsul ajunge la noi (daca returul indeplineste toate conditiile de mai jos) va vom rambursa banii in cont in maxim 14 zile lucratoare sau va vom trimite un alt produs, in concordanta cu mentiunea dvs in Formularul de Retur.


I.  Modalități de compensare a returului:

1. Prin optiunea de a va rambursa banii contra valoarea produselor. Sau...

2. Schimb cu un alt produs de pe site-ul nostru  www.vevolio.ro. Cum?
  • Daca noul produs are un pret mai mare decat cel returnat, dvs. va trebui sa achitati curierului diferenta de pret la primirea noului colet ori în avans, prin transfer bancar in contul nostru.
  • Daca noul produs are un pret mai mic decat cel comandat initial, va vom restitui diferenta in contul bancar furnizat de dvs. Prin urmare va rugam sa completati formularul nostru de retur AICI cu toate datele necesare inclusiv - Codul IBAN de 24 de caractere si Numele întreg al titularului cardului.


  Odată cu solicitarea de returnare vă rugăm să specificați și modalitatea de compensare preferata in formularul de retur sau email, “Schimb cu un alt produs” sau “Rambursarea banilor”.

  Daca ati optat pentru optiunea de “Schimb cu un alt produs” si va datoram diferenta de bani sau ati optat pentru “Rambursarea banilor” noi va vom vira diferenta in contul bancar sau vom rambursa banii in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data primirii si confirmari returului.

   

  II.  Produse eligibile returnării:

   IMPORTANT: Toate produsele pot fi returnate timp de 30 zile in urmatoarele conditii:

   • Starea produselor trebuie sa fie la fel ca la primire (sa nu fi fost purtate si sa nu prezinte urme de uzura).
   • Trimite-ti produsul sau produsele impreuna cu toate etichetele si accesoriile intacte (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu fie spalat etc).
   • Nu vom accepta produsele ce au eticheta originala lipita cu benzi adezive.
   • Nu vom accepta produsele ce nu sunt impachetate corespunzator, si au fost degradate pe perioada transportului.

   In caz contrar, ne rezervam dreptul de a refuza returul ori de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la starea initiala de vandabilitate.   III.  Livrare eronată / Produs necorespunzator?

   In cazul unei livrari care nu corespunde cu comanda initiala, te rugam sa ne scrii pe adresa de email office.vevolio@gmail.com ori sa dai un telefon la 0746967273 pentru a remedia problema simplu si rapid.    Alte informații privind politica de retur:
   1. Cel mai simplu mod de a opta pentru returnarea produselor este prin Formularul de Retur, insa acesta nu este obligatoriu. Puteti formula o cerere de retur prin email sau prin telefon oferind toate datele necesare procesarii returului.
   2. Orice schimb de produs se poate face numai in limita stocului disponibil.

    

   Dacă aveti neclaritati si doriti sa adresati intrebari, vă rugăm să ne contactați prin email ori telefon.

   LUNI-VINERI 10:00-18:00

   Telefon: 0746967273
   Email: office.vevolio@gmail.com   Click AICI pentru a completa formularul de retur.