Livrare Gratuită la comenzi peste 300 lei ✓

Geanta Rosie, De Ce Atat De Populara?

RSS
Geanta Rosie, De Ce Atat De Populara?
  • Roșu, prima culoare a curcubeului


Daca stam sa ne gandim la culorile care au trecut testul timpului, cu siguranta prima culoare pe care o ai in minte este culoarea rosie.


Pe cealalta parte, cand te gandesti la acesoriile populare care au trecut acest test al timpului, pe langa ruj si farduri, geanta, este cea care predomina.

Stiai ca gentile rosii sunt pupulare inca din anii 1940? Cu siguranta trendurile si moda sau mai schimbat pe parcursul anilor, dar geanta rosie a ramas si astazi in top favorite de catre doamne si domnisoare. Dar de ce?

  • Ce spun psihologii


Sunt multe pareri care circula in legatura cu acest subiect. Experti din domeniul fashion care au tratat acest subiect cu seriozitate au incercat sa afle raspunsul pe care il cautam la intrebarea: De ce geanta rosie a ramas in topul preferintelor noastre pana azi? 

Unii psihologi sustin ca datorita culorii care incita si starneste pasiuni si emotii puternice. Au mai descoperit si faptul ca rosul a fost intotdeauna un simbol al feminitatii si are un efect placut si natural asupra ochiului. Un mare adevar se afla in asta, incat o geanta rosie o poti asorta cu orice fel de tinuta si indiferent de ocazia la care planuiesti sa iei parte. 

Arunca doar o privire asupra faimoaselor actrite, Jessica Simpson, Kim Kardashian sau Natalie Portman care adora sa iasa in lumina reflectoarelor cu o geanta rosie. Ai prins idea!

Vezi si geanta noastra Vintage Mac.

  • Diferite genti, diferite stiluri si bugete


Cel mai mult tip de acest fel de genti sunt confectionate din piele naturala sau piele bio (sintetica) care au si un avantaj, acela de a fi rezistente la umiditate. Costul acestor genti poate incepe de la cateva sute de lei si in functie de orele lucrate la concept/design si confectionarea gentilor propriu zisa in ateliere (care poate dura mai mult de 120 de ore in total), pretul poate ajunge la cateva mii de euro.


Observatie: unele persoane percep culoarea rosie ca fiind una “agresiva” si daca te indrepti catre o intalnire de afaceri pentru o negociere, nu e prea recomandata. In rest, poarta geanta rosie cu incredere, mereu vei iesi in evidenta! 

In concluzie, fie ca optezi pentru o geanta de dama casual sau ceva mai clasic, culoarea rosie va avea cam acelasi efect.


Acum singura grija e sa gasesti geanta potrivita pentru tine! Pentru a-ti fi mai usor, ti-am pregatit aici un articol in care iti prezentam 22 Sfaturi Despre Cum Să-ți Alegi Geanta Perfectă  - ia decizia potrivita chiar azi, no regrets after! 


Articolul Urmator

  • D. N.
Comentarii 0
Lasa un comentariu
Numele Tau:*
Email:*
Mesaj: *

Retineti: comentariile trebuie aprobate inainte de publicare.

* Campuri Obligatorii